Bivše članice MSGR

MLADINSKO DRUŠTVO ZVEZDA (2010 - 2013)

mdz-noviV začetnem letu delovanja je Mladinsko društvo Zvezda popestrilo zabavno- kulturno ponudbo v Gornji Radgoni, predvsem pa oživilo prostore kulturnega doma. Zimski projekt društva predstavlja Božični bazar, za katerega upamo, da bo postal stalnica v prednovoletnem času in vtisnil nekaj prazničnega utripa v naše mesto. Društvo si prizadeva za aktivno preživljanje prostega časa mladih kot tudi mladih po srcu.
 
 
KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO ZRAK (2010 - 2013)
 
kud-ZRAKKUD za razvoj alternativne kulture Gornja Radgona (ZRAK) je bilo ustanovljeno konec leta 200, na pogorišču nekdanjega mladinskega društva GROM (1988-2007). V društvu želimo spet postaviti na noge neko kulturo, ki je v Gornji Radgoni že nekoč bila prisotna. Namen KUD ZRAK je organizirati in izvesti čim več kvalitetnih kulturnih dogodkov, ki bodo obogatili naše , s kulturo bolj siromašno mesto. To nam je maja 2009 v sklopu našega večjega projekta 25 let rocka v Radgoni, več kot uspelo. Koncert Pomurje poje pa bo naslednik istoimenskega festivala.
www.kud-zrak.org

KULTURNO GLASBENO DRUŠTVO IN- SANE (2010 - 2013)

Kulturno glasbeno društvo In- Sane je neprofitno društvo, ki ljubi alternativno kulturo. Že sedem let s svojo dejavnostjo širi pozitivno glasbeno sporočilo po Sloveniji in Evropi. Združeni smo v mlad in nadobuden kolektiv upornikov, ki z dobro voljo in trdo glavo prebija vkoreninjene zidove kulturnih ter glasbenih stereotipov. IN- SANE smo politično neopredeljeni, vendar revolucionarni! www.myspace.com/insaneslo, insanebooking.blogspot.com

Spletna stran je prilagojena brskalnikom: IE8+, Firefox, Safari in Chrome.

Copyright © www.msgr.si 2013. All Rights Reserved.