Članice

  ŠTUDENTSKO-MLADINSKI KLUB KLINKA

logotip
Študentsko-mladinski klub Klinka deluje na območju UE Gornja Radgona. Namen kluba je povezovanje in predstavljanje študentov, dijakov in mladih iz vseh štirih občin: Gornja Radgona, Radenci, Apače, ter Sv. Jurij ob Ščavnici. Klub spodbuja medsebojno komunikacijo, ter aktivno vključevanje mladih v družbi. ŠMK Klinka je polnopravna članica Študentske organizacije lokalne skupnosti (ŠOLS) in Zveze študentskih klubov Slovenije (ŠKIS).

 

ZDRUŽENJE SLOVENSKIH KATOLIŠKIH SKAVTINJ IN SKAVTOV Steg Gornja Radgona 1

znak_zskss1_barvniskavtinje_in_skavti
Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) je ena največjih mladinskih organizacij v Sloveniji, ki združuje lokalne stege (skupine) iz vse Slovenije. Osnovni namen ZSKSS je prispevati k polnemu telesnemu, duševnemu, duhovnemu in družbenemu razvoju mladih ljudi, da bodo lahko postali trdne osebnosti, odgovorni državljani ter člani krajevnih, nacionalnih in mednarodnih skupnosti. V Gornji Radgoni že 16 let deluje steg Gornja Radgona 1. Program, ki ga tekom leta izvajajo temelji na vzgojnem namenu celotne organizacije, s katerim se preko aktivnosti mladi učijo živeti z naravo, sočlovekom in celotno družbo.

 

ŠPORTNO DRUŠTVO X-KLUB GORNJA RADGONA

x-klubX-Klub Gornja Radgona so neprofitno športno društvo, ki si od leta 2000 vztrajno prizadeva za izboljšanje in razvoj adrenalinskih športov ter urbane kulture v svoji lokalni in regionalni skupnosti. Kljub temu, da se je vodstvo kluba pred nekaj leti zamenjalo, ostajajo osnovne prioritete in cilji društva isti kot so bili – spodbujanje mladih k aktivnemu preživljanju prostega časa, promoviranje adrenalinskih športov in nadaljnji razvoj, ter izgradnja sportnega poligona na TŠC Trate v Gor. Radgoni. Svoje poslanstvo uresničujejo s prirejanjem tečajev rolanja in deskanja, z organizacijo športnih prireditev, tekmovanj, koncertov in filmskih večerov, pa tudi s prirejanjem čistilnih in delovnih akcij.

https://www.facebook.com/xklub.radgona?fref=ts

 

 MLADINSKO DRUŠTVO VITEZ NEGOVA

 vitez

Mladinsko društvo Vitez Negova (MDVN) so ambiciozna skupina mladih ljudi iz območja Negove in okolice. Njihov osnovni namen je druženje in povezovanje mladih, z razlogom kvalitetnejše uporabe prostega časa maldih. Društvo je bilo ustanovljeno jeseni 2012.

https://www.facebook.com/pages/Mladinsko-dru%C5%A1tvo-Vitez-Negova/163214857152855?fref=ts

Bivše članice MSGR

MLADINSKO DRUŠTVO ZVEZDA (2010 - 2013)

mdz-noviV začetnem letu delovanja je Mladinsko društvo Zvezda popestrilo zabavno- kulturno ponudbo v Gornji Radgoni, predvsem pa oživilo prostore kulturnega doma. Zimski projekt društva predstavlja Božični bazar, za katerega upamo, da bo postal stalnica v prednovoletnem času in vtisnil nekaj prazničnega utripa v naše mesto. Društvo si prizadeva za aktivno preživljanje prostega časa mladih kot tudi mladih po srcu.
 
 
KULTURNO UMETNIŠKO DRUŠTVO ZRAK (2010 - 2013)
 
kud-ZRAKKUD za razvoj alternativne kulture Gornja Radgona (ZRAK) je bilo ustanovljeno konec leta 200, na pogorišču nekdanjega mladinskega društva GROM (1988-2007). V društvu želimo spet postaviti na noge neko kulturo, ki je v Gornji Radgoni že nekoč bila prisotna. Namen KUD ZRAK je organizirati in izvesti čim več kvalitetnih kulturnih dogodkov, ki bodo obogatili naše , s kulturo bolj siromašno mesto. To nam je maja 2009 v sklopu našega večjega projekta 25 let rocka v Radgoni, več kot uspelo. Koncert Pomurje poje pa bo naslednik istoimenskega festivala.
www.kud-zrak.org

KULTURNO GLASBENO DRUŠTVO IN- SANE (2010 - 2013)

Kulturno glasbeno društvo In- Sane je neprofitno društvo, ki ljubi alternativno kulturo. Že sedem let s svojo dejavnostjo širi pozitivno glasbeno sporočilo po Sloveniji in Evropi. Združeni smo v mlad in nadobuden kolektiv upornikov, ki z dobro voljo in trdo glavo prebija vkoreninjene zidove kulturnih ter glasbenih stereotipov. IN- SANE smo politično neopredeljeni, vendar revolucionarni! www.myspace.com/insaneslo, insanebooking.blogspot.com

Spletna stran je prilagojena brskalnikom: IE8+, Firefox, Safari in Chrome.

Copyright © www.msgr.si 2013. All Rights Reserved.